Autor Cinema, teatre i televisió
8 Novembre 2019 a 18:00

“Detectiu Conan: El puny de safir blau”,”Petites mentides per estar junts” i “Quan érem bruixes”

S’estrenen avui divendres en català a 37 sales de cinema

Conan cinema català 2019.11.08// cartell

Conan cinema català 2019.11.08// cartell

El film d’animació Detectiu Conan: El puny de safir blaus’estrena aquest divendres, 8 de novembre, doblat al català i també en versió original japonesa subtitulada en català en un total de 37 sales. També s’estrenen subtitulades en català, el film francès Petites mentides per estar junts i el film islandès Quan érem bruixes. Aquestes tres pel·lícules s’estrenen amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Detectiu Conan: El puny de safir blau

El film, distribuït per Alfa Pictures ha estat dirigit per Tomoka Nagaoka.

Aquesta és una nova entrega de les aventures del personatge creat per Gosho Aoyama: en Shinichi Kudo, un detectiu adolescent que, després de ser enverinat, es transforma en un nen de set anys i es fa dir Conan.

La Ran Mouri i la seva amiga, Sonoko, viatgen a Singapur per animar Makoto Kyogoku, el karateka de les 400 victòries i cap derrota, que participa en un prestigiós torneig d’arts marcials. En Conan no hi pot anar, perquè no pot sortir del país. Tot i així, en Kaito Kid, el lladre professional, el segresta, perquè vol esbrinar el secret d’un tresor llegendari.

El film es podrà veure en versió doblada i en versió original japonesa subtitulada en català a:

Yelmo Multicines Abrera (Abrera) VD
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat) VD
Cinemes Amposta (Amposta) VD
Ocine Màgic (Badalona) VD
Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès) VD
Arenas Multicines (Barcelona) VD
Balmes Multicines (Barcelona) VD
Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
Cinesa Diagonal (Barcelona) VD
Cinesa Diagonal Mar (Barcelona) VD
Cinesa SOM Multiespai (Barcelona) VD
Glòries Multicines (Barcelona) VD
Yelmo Cines Icaria (Barcelona) VD
Ocine Blanes (Blanes) VD
Cinemes El Punt (Cerdanyola del Vallès) VD
Cines FULL (Cornellà de Llobregat) VD
CAT Cines Figueres ACEC (Figueres) VD
Ocine Girona (Girona) VD
Ocine Granollers – El Nord (Granollers) VD
Cines Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat) VD
Cines Bages Centre (Manresa) VD
Cinesa Mataró Parc (Mataró) VD
Cines Olot (Olot) VD
Cines Axion (Reus) VD
Odeón Multicines Girona (Salt) VD
Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca) VD
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona) VD
Yelmo Cines Parc Central (Tarragona) VD
Cinemes Majèstic (Tàrrega) VD i VOSC
Cinesa Parc Vallès (Terrassa) VD
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) VD
Multicines Sucre (Vic) VD
Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Escaldes-Engordany, Andorra) VD
Multicines Eivissa Aficine (Eivissa) VD
Manacor Aficine (Manacor, Mallorca) VD
Ocimax Palma Aficine (Palma, Mallorca) VD

Petites mentides per estar junts

Guillaume Canet dirigeix aquest film interpretat per François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, José García, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Xavier Alcan, Tatiana Gousseff, Ilan Debrabant, Jean Dujardin, Gwendoline Hamon, Joel Dupuch, Hocine Merabet, Neo Broca, Marc Maire, Karim Adda, Jeanne Dupuch i  Philippe Vieux.

En Max, angoixat i al caire de la depressió, decideix passar sol un llarg cap de setmana a la casa de la platja. Però els seus vells amics Eric, Marie, Vincent, Isabelle i Antoine li fan una visita sorpresa per celebrar el seu aniversari. Una oportunitat de posar-se al dia després de molt de temps separats i de comprovar, també, què queda de la seva amistat…

El film, distribuït per A Contracorriente es podrà veure a:

Cines Verdi (Barcelona) VOSC
Screenbox Funatic (Lleida) VOSC
Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) VOSC
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VOSC

Quan érem bruixes

Aquest film islandès va ser estrenat en versió anglesa l’any 1990. Capricci cine distribueix aquest film dirigit per Nietzchka Keene i interpretat per Björk, Bryndis Petra Bragadóttir, Valdimar Örn Flygenring, Geirlaug Sunna Þormar i Gudrun Gildottir.

L’acció s’ubica a l’edat mitjana.  L’adolescent Margit i la seva germana gran, Katla, fugen a la muntanya després que la seva mare és cremada per bruixeria. Totes dues troben refugi amb en Jóhann, un vidu que viu amb el seu fill petit, en Jónas. La Katla utilitza la seva màgia per seduir en Jóhann. La Margit i en Jónas es fan amics, però el nen està convençut que Katla és una bruixa.

El film es podrà veure a:

Boliche Cinemes (Barcelona) VOSC
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona) VOSC

Switch to mobile version