Autor Societat
17 Octubre 2019 a 15:00

Jornada de vaga general de demà, 18 d’octubre

Serveis mínims als transports públics

Ferrocarril de la Generalitat de Catalunya

Ferrocarril de la Generalitat de Catalunya // Imatge del web de FGC

FGC

Davant l’anunci de vaga general convocada a Catalunya per la jornada del dia 18 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:

  • A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-La Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.
  • Al Cremallera de Montserrat i al Funicular de Sant Joan no es podrà garantir el servei.
  • Al Cremallera de Vall de Núria hi haurà un 33% del servei.
  • A les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no es podrà garantir l’obertura de la totalitat de les instal·lacions durant tot el dia.

RENFE

  • Circularan el 33% dels trens

TMB

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials en aquesta jornada de vaga general i que per al metro i els autobusos garanteix una oferta equivalent al 50% de l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

A més, el transport de superfície patirà afectacions amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebrin al llarg de la jornada. A Barcelona, la convocatòria de les 17 h amb inici als Jardinets de Gràcia, que transcorrerà pel passeig de Gràcia fins a la Gran Via, ocasionarà el desviament o la limitació de les línies d’autobús que circulen pel sector central de la ciutat.

Els transports d’oci no tenen assignats serveis essencials. Per tant, el Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc poden veure alterat o interromput el seu funcionament.

Switch to mobile version