Autor Cinema, teatre i televisió
20 Octubre 2019 a 15:00

“Harvie i el museu màgic” i “Primeres solituds”

S’estrenen en català aquest cap de setmana

Harvie Primeres solituds cinema català 2019.10.20// cartells

Harvie Primeres solituds cinema català 2019.10.20// cartells

El film d’animació  txec Harvie i el museu màgic i el documental francès Primeres solituds s’estrenen en català aquest cap de setmana. En el primer cas, el film s’estrena doblat, i en el segon, en versió original francesa subtitulada en català. El doblatge i la subtitulació té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.


Harvie i el museu màgic

Paycom Multimedia distribueix aquest film dirigit per Martin Kotík i Inna Evlannikova.

En Harvie és un noi molt intel·ligent que només té una única obsessió: arribar al darrer nivell d’un videojoc. Pensa que si ho aconsegueix el seu pare n’estarà orgullós. Acabar el joc només és l’inici a una nova aventura que els portarà, amb el seu gos Jerry i la seva amiga Monica al misteriós regne dels titelles.

La pel·lícula es projecta a:

JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinemes Las Vegas (Figueres)
Screenbox Funatic (Lleida)
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

Primeres solituds

La directora Claire Simon reflecteix en aquest documental un retrat de la joventut francesa. En un institut dels suburbis parisencs, els adolescents parlen entre classe i classe, i a voltes durant la classe, asseguts al passadís o a fora, mentre la ciutat s’estén al seu darrere i als seus peus. Claire Simon estableix un diàleg cinematogràfic amb ells, parlen de la família, les passions, i de les esperances per al futur.

El film, distribuït per Drac Màgic es podrà veure a:

Cinema Maldà (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)

Switch to mobile version