Autor Cinema, teatre i televisió
6 Setembre 2019 a 18:00

“Kikoriki. La llegenda del drac daurat”

S’estrena en català avui divendres

Kikoriki cinema en català 2019.09.06// cartell

Kikoriki cinema en català 2019.09.06// cartell

El film d’animació Kikoriki. La llegenda del drac daurat s’estrena aquest divendres, 6 de setembre, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Paycom Multimedia distribueix aquest film dirigit per Denis Chernov. És el segon cop que les aventures de Kikoriki s’estrenen en català ja que el 2017 va arribar a les pantalles Kikoriki. Equip invencible.
Els habitants de l’illa de Kikoriki emprenen una gran aventura quan el científic amateur Dokko inventa un dispositiu que permet intercanviar trets de la personalitat entre éssers vius. Un dels habitants més calmats de l’illa, en Wally, fa servir el dispositiu per curar la seva covardia i accidentalment canvia el seu cos amb el d’una eruga. A partir d’aquí, en Wally i els seus companys es veuran immersos en una esbojarrada aventura plena d’accidents aeris, identitats equivocades, volcans en erupció i una profecia sobre l’arribada d’un drac daurat.
El film, es podrà veure a:
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinemes Las Vegas (Figueres)
Cines Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat)
Teatre Principal de Lleida (Lleida)
Cines Imperial (Sabadell)
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a la Cartellera, al Facebook i al canal Twitter de Cinema en català.
Switch to mobile version