Autor Articles i estudis
14 Setembre 2019 a 12:00

Gaudeix de menjar sa sense dietes ni avorriment

Menjar sa sense dietes// Foto: Anekke bellezaactiva

Menjar sa sense dietes// Foto: Anekke bellezaactiva

Sapiguem gaudir del moment. Ha estat genial poder prendre’s un bon vermut o una cervesa a la terrassa, fins i tot aquesta tapa de calamars o de braves que tant t’ha temptat, i tampoc hi ha estiu sense uns bons gelats. És genial permetre’s petits capritxos, però és necessari tornar a la vida sana. Sense pressions clar que sí, simplement tornar a convertir aquestes ‘delícies’ en plaers puntuals i desinflar-nos per a sentir-nos millor, perquè tanta fartanera no senta bé. No et perdis aquest article, perquè recuperar la rutina alimentària pot ser un desafiament enriquidor: prohibit avorrir-se dels tuppers.

Què visqui el color!

Crear plats atractius a la vista és indispensable per a no avorrir-nos en el moment de menjar de tupper. Així que pensa a barrejar aliments amb diferents tonalitats, a més de nutrients que poden oferir-nos un menjar molt complet. Una bona combinació és una amanida multicolor: el verd de la ruca, el vermell dels tomàquets i pebrots, el taronja del salmó o el blanc de la mozzarella.

Les salses lleugeres

Els iogurts sense sucres afegits o grecs són ideals per a crear salses cremoses que amaneixin amanides o plats de pasta. És una gran forma de crear un menjar saludable i també pots agregar espècies, llimona o fruites.

Inspira’t en els teus viatges

En l’actualitat, podem trobar aliments de tot el món per a recrear els menjars que hem tastat durant els nostres viatges. Una altra idea és apostar per plats dels tipus de cuina gastronòmica que més t’agradin per a trencar així amb la rutina. Atreveix-te a crear plats asiàtics, fent sushi o el famós pad thai, aposta pel salmó i l’anet per a viatjar a Suècia o perd-te en les espècies de les delícies àrabs!

El twist de textures

Barreja aliments amb diferents textures per a gaudir d’una combinació de sabors increïble. Per exemple, abans de menjar-te un iogurt natural sense res més, afegeix-li musli o fruits secs com les nous o els cacauets… i amb uns trossos de xocolata negra un iogurt és molt millor. També t’ho pots aplicar en les amanides, amb aliments cruixents i formatges suaus com la mozzarella.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version