Autor La recepta
29 Agost 2019 a 12:00

Musclos amb salsa i verdures

Musclos amb salsa i verdures //Foto: dlcocinaygastronomia.com

Musclos amb salsa i verdures //Foto: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients 2 pax:

• 400 gr. musclos
• 1/2 pebrot vermell
• 1/2 pebrot verd
• 1 ceba
• Oli d’oliva verge
• 1 got de tomàquet natural triturat
• 1 got de vi blanc
• Sal
• Pebre negre

Preparació:

Tallem a tires els pebrots i també les cebes. Els escalfem amb oli a foc lent, fins que s’estovin. Afegim a continuació el tomàquet triturat; 5 minuts després afegim el vi, la sal i el pebre negre; ho deixem cuinar 3 o 4 minuts més. Si queda massa sec, hi afegim ½ got d’aigua.
Per finalitzar, afegim els musclos (que haurem netejat prèviament) i tapem, deixant 5 minuts per que s’obrin. Opcionalment, se li pot afegir abans de servir unes gotes de llimona espremuda i / o una fulla de llorer (aquesta a meitat del procés). Servim al moment.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version