Autor Economia
29 Juliol 2019 a 10:00

Creació del Consell Català del Treball Autònom

Autònoms PIMEC ho celebra

Consell del Treball Autònom de Catalunya// Foto: Conselleria Treball

Consell del Treball Autònom de Catalunya// Foto: Conselleria Treball

El president d’Autònoms PIMECMiquel Camps, ha celebrat la creació del Consell Català del Treball Autònom, ja que considera que ajudarà a consensuar polítiques actives imprescindibles per a la consolidació d’aquest col·lectiu. “Autònoms PIMEC ha tingut un paper impulsor en la creació d’aquest consell, que prendrà decisions a favor dels autònoms a través de la concertació”, ha destacat.

Miquel Camps també ha recordat que aquesta “és una reclamació històrica de la patronal que per fi s’ha fet realitat”. A més, ha afegit que Autònoms PIMEC, com a entitat més representativa del col·lectiu, segueix treballant amb l’objectiu de dignificar el treball autònom, que representa prop de 550.000 persones a Catalunya.

Switch to mobile version