Autor Articles i estudis
15 Juny 2019 a 12:00

Pols bronzejadors: et revelem com s’apliquen

Pols bronzejadors// Foto: Lancôme bellezaactiva amic

Pols bronzejadors// Foto: Lancôme bellezaactiva amic

Quan els raigs de sol arriben al nostre rostre i trenquen la pal·lidesa, els pols bronzejadors es converteixen en el millor aliat beauty. Un toc de pols de sol ens ajuda a potenciar el bronzejat natural que hem començat a adquirir. Però perquè el resultat sigui afavoridor no n’hi ha prou amb tenir-lo en la bossa, cal saber com aplicar-lo i quins són els millors pols bronzejadors del mercat. A continuació, et donem les claus, perquè no permetrem que llueixis com un cheeto.

Com apliquem els pols bronzejadors?

Abans de ruixar el nostre cutis de pols de sol i pensar que estarem més brunes per adquirir un to taronja, val la pena rebutjar aquesta idea i pensar en tres regles:

– Menys és més. Com ocorre amb molts cosmètics, utilitzar una quantitat exagerada de pols bronzejadors només aconseguirà un aspecte artificial, però no et farà semblar més bruna. Alleugereix la brotxa si consideres que has agafat massa quantitat.
– To d’acord al color de natural de la teva pell. Com ocorre en les bases, és important seleccionar els pols bronzejadors que presentin una tonalitat més pròxima a la teva.
– Acabat segons la teva pell. L’acabat setinat i mat és ideal per a donar un toc de sol a la teva pell, però si tens la pell seca, apagada i amb imperfeccions et recomanem l’acabat brillant (els centellejos actuaran de reflectors).

I la següent qüestió és… com hem d’aplicar els pols bronzejadors?

– El tradicional 3 invertit. Parlem de la trajectòria tradicional amb la qual vestir la teva pell de bru, realitzant un tres invertit el vèrtex del qual arriba al punt central entre cella i cella. La resta són dues corbes que van d’aquest punt al pòmul, en una línia més baixa que la de les ulleres (en contorn).
– El bronzejat amb efecte contouring pretén emfatitzar les faccions amb un to bru. Per això, apliquem color a la zona del naixement del cabell, marcant el pòmul i seguint la línia de la barbeta.
– Si optes per un bronzejat integral en el rostre, aplicaràs color en més zones. Això sí, segueix el contorn de la cara per a no tapar les zones de llum i no aportis bronzejat en el contorn dels ulls perquè emfatitzaràs les ulleres.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version