Autor Articles i estudis
29 Juny 2019 a 12:00

Gaudeix d’uns braços ferms aquest estiu

Braços ferms// Foto: Clinicas Dra Tellez Bellezaactiva

Braços ferms// Foto: Clinicas Dra Tellez Bellezaactiva

Els braços representen una de les àrees corporals més sensibles al pas del temps i l’excés de greix o la deterioració cutània fomenten la flaccidesa. I, quan s’apropa l’estiu, aquestes zones queden més al descobert. És clar que no hem de ser perfectes, ni molt menys, però sí que podem millorar algunes zones si pensem que això ens farà sentir millor. Així que, a continuació, et presentem uns consells per a tenir uns braços ferms.

Exercicis i consells molt interessants

La Dra. Ana Téllez, especialista en medicina estètica, presenta alguns exercicis molt interessants per a reafirmar la zona dels braços.

– Braços a dalt, amb peses. Per a tonificar bíceps i tríceps és molt recomanable pujar les peses, fins a les espatlles, aguantar la posició durant uns segons i tornar al lloc d’inici.
– Flexions amb una cadira. Amb els genolls flexionats, posa les mans en el seient i realitza dotze flexions, amb els peus alineats amb els genolls.
– Flexions de braços contra la paret, amb les palmes a l’altura de les espatlles. Si el cos està completament recte i, amb 10 repeticions, s’exerciten els bíceps.
– Mans al clatell. Amb els genolls en el sòl, subjecta el pes amb un braç, aixeca’l fins que quedi recte i torna a col·locar la mà amb el pes sobre el clatell. Realitzar 15 repeticions amb cada braç.

Deixant a un costat els exercicis concrets per a reafirmar els braços, et presentem a continuació alguns hàbits per a tenir uns braços ferms.
– Compte amb els exercicis en el gimnàs! Algunes màquines disponibles en el gimnàs et poden fer guanyar volum, en comptes d’ajudar a reafirmar aquesta zona. Així que és fonamental que, abans d’embarcar-te en una rutina de gimnàs, coneguis exactament les teves prioritats i les màquines i exercicis que més poden beneficiar-te, tenint en compte els teus interessos i la naturalesa del teu cos.
– Dieta equilibrada, amb presència d’aminoàcids. Una dieta equilibrada és la condició sine qua non per a lluir bé per dins i per fora, i si apostes pels aminoàcids garantiràs una pell amb una dermis més ferma.
– Descansar suficient: la clau de la bellesa, també als braços. Durant el temps de descans, els músculs estan relaxats, de manera que les fibres es renoven. A pesar que pugui semblar contradictori, sobrecarregar els braços amb massa exercicis, causarà major cansament i una pèrdua de massa.

Switch to mobile version