Autor Articles i estudis
5 Febrer 2019 a 18:00

Projectes

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

La il·lusió, l’emoció i l’alegria solen ser els embolcalls amb els quals un porta el seu projecte al cap. Una vegada iniciem aquests projectes, és a dir el desemboliquem; hem de trobar al costat la força, la insistència i la persistència per convertir-lo en realitat. A vegades ens envolta la sort i el camí es realitza de forma fàcil i sense dificultats, alegrem-nos si això succeeix així. No ens donem per vençuts si el camí no és el previst o ens surten dificultats. La vida és així. Evidentment que com més preparats estem, tindrem majors possibilitats d’èxit per a aconseguir-ho. No estar preparat no vol dir abandonar a la primera oportunitat. Vol dir aprendre, superar-se, millorar i seguir endavant. Pot ser que alguna vegada ens sentim desesperats. Doncs aturem el projecte. Ben coneguda és per tots la popular frase “Una retirada a temps és una victòria”. Si sents que caus, si creus que és impossible, si creus que no ho has aconseguit. Lleva’t aquests pensaments del cap. Fer alguna cosa i no aconseguir els resultats desitjats no és un fracàs és un resultat no esperat. No desesperis i no anul·lis ni eliminis els teus projectes. Aprèn sobre el succeït i torna a la càrrega quan tinguis noves forces, noves eines i més coneixements.

Per: www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version