Autor Societat
21 Gener 2019 a 10:00

PIMEC celebra el compromís per fer arribar la fibra òptica a tots els municipis

Del Govern pel 2023

Fibra òptica polígons industrials// Foto: PIMEC

Fibra òptica polígons industrials// Foto: PIMEC

PIMEC celebra el compromís del Govern d’impulsar la connectivitat a tots els municipis catalans. El Consell Executiu ha presentat una estratègia amb la voluntat de fer arribar la fibra òptica al totes les capitals de comarca el 2020 i als municipis de més de 50 habitants el 2023, a més de convertir Catalunya en un referent de la tecnologia 5G.La patronal porta anys reclamant la implantació d’una bona xarxa per al conjunt del territori, que permeti acompanyar al teixit productiu en la transició cap a la Indústria 4.0. De fet, PIMEC va presentar el mes novembre un informe que indicava que només la meitat d’empreses ubicades en polígons industrials de Catalunya disposaven de bona connectivitat. L’informe també concloïa que la xarxa encara es troba a mig camí per garantir la total connectivitat exigible per a què totes les empreses pugui digitalitzar-se de manera adequada.PIMEC, que sempre ha mostrat la seva voluntat per facilitar la transformació digital de les empreses, es mostra satisfeta d’aquesta decisió del Govern, ja que garantirà, a priori, la bona connectivitat a les petites i mitjanes empreses de Catalunya.

Switch to mobile version