Autor Opinió
30 Gener 2019 a 18:00

Perquè es fuig del discurs feminista?

 

Pissarra feminista Xaldiga// Montse Llagostera

Pissarra feminista Xaldiga// Montse Llagostera

Quelcom fem malament si no fem entendre que el feminisme té com a objectiu la igualtat entre persones i que els homes també en paguen peatge hi en són víctimes. Llavors quan algú ens desperta l’ésser empàtic de la igualtat. ens posem en posicions que sovint no entenem o no sabem i ens posseeix l’animaló feminista i gairebé segur no sabem ni què vol dir, ni què és.

Hom es pensa que parlar de desigualtats i masclismes, posant-nos en boca mots tècnics, massa sovint ens fa arribar a una igualtat i no és així. el sistema social perpetua les desigualtats, està estructurat així i ens cal un mirall davant nostre per a reflectir els nostres actes i llurs conseqüències, especialment el missatge que estem donant a les noves generacions.

Aixecar el puny? sigui del color que sigui comporta un missatge subliminal no gaire esperançador, el fet de no voler el sexe masculí en la lluita cap a la igualtat és com ser una persona vegana que no vulgui renunciar a la carn de vedella. Sobra, és a dir, cal restar i tot el que no suma….Discrimina?

Si no prejutgem, si al nostre mon només existíssim les persones, seriem iguals!.

Montse Llagostera Forns
xaldigabymontse@gmail.com

 

Switch to mobile version