Autor Articles i estudis
12 Gener 2019 a 12:00

Objectiu perdre pes després de les festes nadalenques: és possible!

Objectiu perdre pes// Foto: bellezaactiva

Objectiu perdre pes// Foto: bellezaactiva

Tants mesos “portant-nos bé” fugint de fregits, greixos saturats i dolços, mantenint el pes a ratlla… i en uns quants dies el nostre esforç se’n va al trast! T’ajudem a recuperar la silueta perduda i a perdre pes després de les festes nadalenques.

Encara que possiblement quan tornis a la rutina diària, aquest sobrepès guanyat a base de tiberis, torrons i begudes alcohòliques desapareixerà, no oblidis seguir els següents consells, que t’ajudaran a seguir pel bon camí:

– Consumeix els aliments preparats a casa, d’aquesta forma et serà més fàcil evitar la ingestió d’olis i greixos saturats.
– Consumeix piscolabis lleugers (una poma, una pastanaga crua, un tros d’api, etc.); que la temptació caigui en productes que no engreixen.
– Redueix el consum de sal (la dosi justa ha de ser de 0,5 grams al dia). Per a aportar sabor als plats, aquesta es pot substituir per unes gotetes de llima, llimona, tomàquet natural o espècies.
– Utilitza sempre oli d’oliva verge, en quantitats reduïdes.
– Beu molt líquid –té un efecte saciant-, sobretot aigua, infusions o begudes isotòniques. Evita en la mesura del possible el cafè i les begudes gasoses.
– Reparteix els menjars en 5 o 6 preses diàries. D’aquesta forma, menjaràs menys quantitat i l’organisme digerirà més fàcilment.
– Evita en la mesura del possible el consum de sucre i recorda que aquest es troba en aliments en els quals ni t’imagines…
– Consumeix fibra. Té un efecte saciant més durador que l’aigua, i això t’ajudarà a despistar l’apetit.

Per: Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version