Autor Societat
17 Desembre 2018 a 15:00

Pau Relat nou president de Fira Barcelona

Ha estat ratificat pel Consell general

Pau Relat president Fira Barcelona// Foto: Presidencia

Pau Relat president Fira Barcelona// Foto: Presidencia

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha encapçalat la reunió de la comissió institucional de Fira de Barcelona, en el decurs de la qual s’ha proposat el nom de Pau Relat, com a nou president d’aquest ens. El nom de Pau Relat ha estat ratificat posteriorment pel Consell general de Fira de Barcelona.
La sessió de treball de la Comissió institucional de Fira de Barcelona s’ha celebrat a la seu d’aquest organisme, i, a més del president, ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el president i vicepresident del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet i Miquel Valls, respectivament; el secretari general del Departament d’Economia i Hisenda, Albert Castellanos; la secretària general del Departament d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.
Switch to mobile version