Autor Societat
8 Desembre 2018 a 18:00

Calendari Solidari SEM 2019

Els guanys de la venda es donaran a l’ONG Save the Children

Calendari solidari SEM// Portada

Calendari solidari SEM// Portada

El gerent del SEM, Dr. Antoni Encinas, el Tècnic en Emergències Sanitàries del SEM impulsor del projecte, el Sr. David Collado, i el director de l’ONG Save the Children a Catalunya, Sr. Antonio Pérez,  han presentat el Calendari Solidari SEM 2019.
El Calendari Solidari d’Emergències Mèdiques 2019 recull 12 fotografies de retrobaments emotius entre pacients i professionals del SEM que rememoren els casos en què l’actuació dels professionals va ser crucial per salvar la vida dels pacients.
Durant la presentació la Belén, mare d’una pacient menor ha explicat, en primera persona, l’experiència viscuda amb els equips del SEM que les van atendre. “Ens van transmetre esperança i l’acompanyament que ens van donar va ser clau per la tranquil·litat necessària en aquells moments tan durs”, comentava emocionada.
En l’elaboració del calendari 2019 hi han participat 12 pacients i 31 professionals del SEM, així com altres companys que s’hi han sumat per participar activament en la venda i distribució dels exemplars. Tanmateix, cal destacar l’aportació de la fotògrafa Mireia Gallo Santiago, artífex de les instantànies.
A la finalització de l’acte, s’ha reproduït el vídeo del making of d’aquest projecte solidari, inclòs al web del calendari solidari SEM 2019, on s’ha vist la gran tasca realitzada per tots plegats en les sessions fotogràfiques, amb anècdotes i situacions curioses.
Els guanys que es recaptin de la venda seran per dos projectes de l’ONG Save the Children:
– La protecció de refugiats del conflicte sirià: proporcionant menjar, refugi i atenció mèdica per tal de cobrir les seves necessitats més bàsiques, així com garantir l’educació i espais de protecció per a que poc a poc oblidin les escenes de guerra que han vist a casa seva.
 – El suport a les famílies en risc d’exclusió social amb infants de 3 a 6 anys de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu d’assegurar el correcte desenvolupament i benestar dels infants.
On es pot adquirir el Calendari Solidari SEM 2019?
· A les botigues de la cooperativa Abacus.
Switch to mobile version