Autor Cinema, teatre i televisió
28 Setembre 2018 a 18:00

El film infantil d’animació ‘Tipitips’ s’estrena en català

Avui divendres

TIPITIPS //cinema català 2018.09.28

TIPITIPS //cinema català 2018.09.28

La pel·lícula d’animació sueca Tipitips s’estrena aquest divendres, 28 de setembre, doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística. Pack Màgic estrena aquest film adreçat a infants a partir de 2 anys i concebut per ser la primera experiència cinematogràfica dels més menuts.
Tipitips són els sons que fa algú quan camina o es mou de manera graciosa i lleugera. Així és com es mouen els personatges d’aquesta pel·lícula formada per episodis. El primer, Qui juga?, ha estat dirigit per Jéssica Laurén, i il·lustrat per Stina Wirsén. Retrata moments de la vida quotidiana amb un traç senzill que recorda els dibuixos dels infants.
El segon episodi, Cançons per a infants i bestioles, dirigit per Linda Hambäck i Marika Heidebäck, està protagonitzat per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz. La cantant Cèlia Pallí posa veu a les cançons en la versió catalana.
El film s’exhibeix també amb subtítols en català, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
La pel·lícula es podrà veure en versió catalana a les següents sales:
–       Cinemes Girona (Barcelona)
–       Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
–       JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
–       CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
–       Cinemes Majèstic (Tàrrega)
–       JCA Cinemes Valls (Valls)
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català i a @cat_cine.
Switch to mobile version