Autor Ensenyament
31 Agost 2018 a 10:00

Ensenyament ofereix 60 places del cicle d’atenció a la dependència

Per a les persones que vulguin acreditar la seva experiència en aquest àmbit

Gent gran // Imatge del web de Salut180

Gent gran // Imatge del web de Salut180

Les persones amb competència professional en el sector de la dependència i la teleassistència podran formar-se el proper curs 2018-2019 per a posteriorment superar els mòduls del cicle de grau mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Aquesta formació complementària es destina a professionals d’aquest àmbit que vulguin acreditar la seva experiència a través de l’avaluació i acreditació de competències.
Amb aquesta finalitat, s’oferiran 60 places del cicle d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, i que es podran sol·licitar en el procés de preinscripció entre el 12 i el 30 de setembre. Poden presentar-se les persones que hagin passat en anys anteriors per processos d’acreditació de competències d’aquest àmbit i tingui acreditada alguna qualificació professional de l’àmbit de dependència -atenció en domicili, en institucions socials i teleassistència-. De fet, un total de 10.462 persones han acreditat alguna unitat de competència de l’àmbit de la dependència en convocatòries anteriors.
La formació complementària s’impartirà en la modalitat a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya, mentre que la tutoria presencial es durà a terme als següents instituts: Institut Gallecs (Mollet del Vallès), Institut Montilivi (Girona) i Institut Salvador Seguí (Barcelona).
L’objectiu és facilitar a les persones poder accedir a la formació per qualificar-se i acreditar-ne l’expertesa, amb l’objectiu d’obtenir el títol corresponent, i capitalitzar així la seva experiència en el sector de la dependència.
Els mòduls professionals del títol són els següents:
–       Organització de l’Atenció a les Persones en Situació de Dependència
–       Atenció Sanitària
–       Atenció Higiènica
–       Atenció i Suport Psicosocial
–       Característiques i Necessitats de les Persones en Situació de Dependència
–       Teleassistència
–       Suport Domiciliari
–       Suport en la Comunicació
–       Destreses Socials
–       Primers Auxilis
–       Formació i Orientació Laboral
–       Empresa i Iniciativa Emprenedora
–       Anglès Tècnic
–       Síntesi
–       Formació en Centres de Treball
Switch to mobile version