Autor Articles i estudis
16 Juny 2018 a 12:00

Presumeix de bronzejat saludable, gràcies a la nutricosmètica

bronzejat saludable//Foto: Bellesaactiva

bronzejat saludable//Foto: Bellesaactiva

De vegades tenim tantes ganes, i pressa, per lluir una pell bronzejada que no ens parem a pensar en el preu que paguem per aconseguir-ho. I és que, com bé saps, exposar-se al sol de forma continuada i sense una protecció correcta pot provocar cremades greus, fotoenvelliment (arrugues, taques, deshidratació…) i fins i tot l’aparició de melanomes. Abans de posar-te el banyador i estendre la teva tovallola a la sorra, prepara la teva pell des de l’interior amb l’última nutricosmètica solar.

Les càpsules orals té múltiples beneficis, però abans de parlar sobre ells he de recordar-te que NOMÉS són un complement als fotoprotectors tòpics i, per tant, NO els substitueixen (sí, ha semblat un reny de la mare, però és que és molt molt important).

Un munt d’avantatges
Ara sí… La nutricosmètica solar ajuda a l’organisme a reforçar les seves defenses antioxidants naturals, gràcies al seu alt poder antioxidant, hidratant i regenerador. Des del punt de vista estètic, aconseguiràs accelerar el procés de bronzejat, lluir un to més daurat i augmentar la seva durada. Si parlem de la salut, augmenta la hidratació de la pell, propicia la regeneració cutània, ajuda a prevenir el fotoenvelliment i ofereix una protecció homogènia que també inclou els ulls, les mucoses i el cabell. A més, és un mètode de protecció suplementari imprescindible en els casos d’intolerància al sol.

El recomanable és començar a prendre les càpsules entre 15 dies i 1 mes abans de l’exposició al sol -segons cada laboratori-, tot i que no passa res si ja has fet alguna escapada a la piscina. Has de prendre-les durant tota l’època estival i allargar la seva ingesta, de nou, entre 15 dies i 1 mes, si vols allargar l’efecte del bronzejat en la teva pell.

Tingues cura, també, del que menges
Independentment que prenguem suplements alimentaris, la farmacèutica Immaculada Canterla, experta en nutrició i dietètica, assenyala la importància de portar una alimentació saludable i enfocada a la fotoprotecció de la pell durant l’estiu.

Nutrients com el Q10 -present en el marisc, el peix, les nous o les espinacs-, els Betacarotens – papaia, pastanaga, els pebrots- i la Vitamina C -fruites cítriques, coliflor, espinacs- ajudaran a la protecció natural de la pell a l’estiu. Altres actius i aliments que recomana l’especialista en temporades de major exposició al sol són: Vitamina I, romaní, magrana, Vitamina B3, cúrcuma, te verd, llavors de raïm, Vitamina D3 i àcid hialurònic.

Per www.bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version