Autor Ensenyament
31 Maig 2018 a 16:00

Tres rubinencs participen a l’ Audi Creativity Challenge

Defensaran el seu projecte el 16 de juny a Madrid

 

Finestral del col·legi Regina Carmeli // Foto: Marta Casas

Finestral del col·legi Regina Carmeli // Foto: Marta Casas

Tres estudiants del Regina Carmeli participen a l’Audi Creativity Challenge com l’equip Kaizen Bcn que ha presentat a competició el projecte Kai i amb el cual han quedat finalistes nacionals d’aquesta 3ª edició després de les diferents competicions celebrades i ara, defensaran el seu projecte presencialment el proper 16 de juny a Madrid.

En aquesta competició, el jurat també li dona importància al recolzament social que rep el projecte i per això Audi, organitzadora de l’esdeveniment, té obert l’enllaç on podeu veure la presentació del projecte i també es  comptabilitzen els like (m’agrada) que rep l’ equip rubinenc a l’enllaç   https://www.facebook.com/audicrea/videos/1800083193382919/ 

Només un dels 5 projectes finalistes, dels gairebé 200 que van presentar-se inicialment, guanyarà la fase nacional i viatjarà a la seu d’AudiSilicon Valley, Califòrnia a defensar el projecte a la fase mundial.

L’Audi Creativity Challenge es una iniciativa que  busca grans idees entre els estudiants d’ESO i batxillerat  per resoldre reptes socials.

Podeu veure informació del projecte Kai a: https://t.co/8N29wWrNOp però sobretot no us oblideu de fer m’agrada a l’enllaç de facebook

Switch to mobile version