Autor Societat
2 Maig 2018 a 15:00

La Diputació ha concedit 4.968 ajuts econòmics del Catàleg de Serveis

Per un import de 37,26 milions d’euros

Ple extraordinari // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

Ple extraordinari // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

Suposa una mitjana de 16 projectes per municipi i un import mig de 7.501 euros per actuació.

Els ajuts econòmics aprovats es sumen als fons de prestació destinats al suport dels serveis municipals bàsics, aprovats el passat mes de febrer per valor de 16,82 milions d’euros, completant així la concessió dels recursos econòmics del Catàleg de Serveis d’aquest 2018 per un import total de 54,08 M€.

Amb l’aprovació dels ajuts econòmics i els fons de prestació, l’execució del pressupost del Catàleg 2018 és del 79%. Durant la resta de l’any s’anirà aprovant la concessió de recursos tècnics i materials.

El Catàleg de serveis és un dels instruments d’assistència i cooperació local del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019 i l’oferta de recursos que proposa, en tots els seus àmbits, té per objectiu aconseguir la e la cohesió social i l’atenció a les persones, fomentar l’ocupació local i treballar per aconseguir equilibri territorial i sostenibilitat ambiental.

 

Switch to mobile version