Autor Societat
9 Maig 2018 a 10:00

Concurs d’Instagram #40RBMontseny

Fins el 27 de maig

#40RBMontseny DIBA

Amb motiu dels 40 anys de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera i de la creació de la primera escola de natura de Catalunya, Can Lleonart, a Santa Fe de Montseny, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona convoca un concurs de fotografia a la xarxa social Instagram (bases del concurs).

El concurs, que dura fins el 27 de maig, està adreçat a qualsevol persona de 18 o més anys residents a Espanya i amb un perfil personal obert a la xarxa social Instagram. Els usuaris han de seguir els comptes de la Xarxa de parcs i de la Diputació de Barcelona a Instagram.

Per participar-hi, cal penjar a Instagram fins a un màxim de cinc fotografies del Montseny etiquetant-les amb #40RBMontseny i l’etiqueta de la categoria corresponent: #naturaMontseny (paisatge, flora i fauna) o #patrimoniMontseny (patrimoni cultural material o immaterial del Montseny).

Hi haurà tres premis i tres accèssits per a cada categoria. El primer premi és un allotjament per a dues persones en règim de mitja pensió (menjar i dormir) en un hotel de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Montseny. El segon, un  dinar o sopar per a dues persones en un restaurant de la CETS del Montseny, i el tercer una  visita a un productor local del Montseny per a quatre persones. Hi haurà tres accèssits dotats cadascun amb tres lots de llibres del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

Switch to mobile version