Autor Articles i estudis
23 Abril 2018 a 15:00

Grup de consum col·laboratiu, quins proveïdors volem??

enoturisme

Enoturisme a Catalunya // Imatge del web http://www.turismepriorat.org/

Seguint amb els articles setmanals, parlarem dels proveïdors perquè, sense proveïdors, no podrà    haver-hi consum.

Professionals, productors i artesans seran els nostres proveïdors i que, molts, en l’actualitat són invisibles perquè així els interessa als grans distribuïdors.

Imagineu quantes persones tenen en marxa petits tallers d’artesania, de productes ecològics, o bé cultiven de forma natural o ecològica fruites i verdures, totes les persones que es dediquen al turisme o activitats rurals, professionals de qualsevol activitat o servei i són veritables desconeguts de la majoria dels consumidors perquè no troben una forma on-line o off-line de donar-se a conèixer i així poder comercialitzar els seus serveis o productes.

Generalment, o desisteixen d’augmentar l’activitat, que generalment és familiar, o bé han d’entrar a la xarxa de distribució convencional on no aprecien la qualitat del seu servei o producte o bé li imposen un preu que no li permet rendibilitzar la seva activitat.

Aquest Grup de Consum Col·lectiu vol ser la veritable solució a aquest problema i per això, incentivarà les compres entre associats perquè el win win sigui més gran i més ràpid.

Així mateix, mitjançant la plataforma en línia, donarà visibilitat a aquells proveïdors que ara es veuen exclosos en la majoria d’elles per la seva mida.

Amb aquesta iniciativa, la creació de riquesa serà local i no caurà en mans de les grans multinacionals. Com a mostra, puc dir-vos que també hi ha contactes amb cooperatives d’estalvi, de subministrament elèctric ecològic, etc que en una segona fase també aportaren serveis i associats al Grup de consum.
En base a aquest concepte, animo a tots els petits productors, autoocupats i artesans a associar-se a aquest nou model econòmic per així, des del Grup de Consum, poder trobar a aquells consumidors disposats a reconèixer la seva qualitat i pagar el seu just preu.

Recordar-vos que podeu adreçar els vostres dubtes i consultes a consum.colaboratiu@gmail.com i, de forma privada i particular us contestaré personalment si bé, sense donar noms concrets, potser faré servir com a exemple dels meus articles i que puguin ajudar a altres membres ja que no hem d’oblidar que és un grup col·laboratiu i per tant, el benefici mutu és la finalitat última.
Aquí us deixo els enllaços dels articles publicats

goo.gl/QMn3qU

goo.gl/6TrzQs

goo.gl/ULvPRr

goo.gl/d9DJ6o

goo.gl/DvfUWi

goo.gl/8ZGjC5

Switch to mobile version