Autor Cinema, teatre i televisió
6 Abril 2018 a 18:00

“Els investigadors i la maledicció del Rei Fosc”

S’estrena avui divendres en català

cinema catala 2018.04.06

El film alemany Els investigadors i la maledicció del Rei Fosc s’estrena aquest divendres, 6 d’abril, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La cinta, distribuïda per Flins & Pinículas, ha estat dirigida per Christian Theede i interpretada per Marleen Quentin, Ruben Storck, Emilia Flint, Luke Vogelbein, Leo Gapp, Devid Striesow, Katharina Wackernagel, Suzanne Von Borsody, Hannes Wegener, Danny Thomas, Jonas Berg, Altamasch Noor, Lilly Barshy i Thomas Mehlhorn.
Mia i Benny són amics inseparables i afeccionats a investigar misteris a la ciutat d’Hamburg. En una excursió escolar, visiten la granja de la família Gruber i allà coneixen el Luca, el fill dels grangers. Ben aviat comencen a succeir fets estranys: el bestiar emmalalteix, l’aigua del pou es torna negra, el graner es crema. El Luca pensa que ha atret la maledicció del Rei Fosc i que tot és culpa seva. La Mia no creu en malediccions i juntament amb la seva germana Alice, el Benny, i un nou company de classe que es diu Johannes, haurà de resoldre el misteri.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinesa Heron City (Barcelona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Imperial (Sabadell)
Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version