Autor Economia
11 Març 2018 a 15:00

IV Congrés APAE Premis empresarials FEM EMPRESA 2018

A l’Auditori de la seu central de Barcelona Activa

apae barcelona pisarello

Després de l’acte de rebuda per part de  Sr. Òscar Tamarit i la Sra. Trinidad Pujol, president i secretària general de l’entitat, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Direcció de l’àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals Sr. Gerardo Pisarello, va inaugurar l’acte i en el seu parlament  va anunciar que Barcelona Activa reeditarà enguany el programa de subvencions per a noves persones autònomes o sòcies de cooperatives de treball amb dos milions d’euros, després de l’èxit i l’allau de peticions rebudes en l’anterior convocatòria.

Pisarello ha subratllat que “la ciutat no es pot permetre malbaratar el talent de ningú i que gent amb idees no estigui acompanyada” i ha lamentat que “desgraciadament ser autònom sigui sinònim de donar molt i rebre poc de les administracions” Pisarello s’ha compromès a defensar els drets i necessitats dels professionals autònoms, tot i no tenir competències, i ha anunciat que “aquest 2018 l’Ajuntament destinarà 2 milions d’euros a donar continuïtat a aquest programa de subvencions així com a programes d’acompanyament a autònoms i autònomes des Barcelona Activa “. A continuació va intervenir el Sr. Jaume Collboni Vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. També hi eren presents el Sr. Lluís Gómez Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, la Sra. Sara Berbel Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona i ​​el Sr. Lorenzo Di Prieto Director Executiu d’Emprenedoria, Empresa i Innovació de Barcelona Activa

En acabar els parlaments, va començar el lliurament dels Premis Empresarials “APAE FEM EMPRESA 2018“.

En aquesta edició, els guardonats van ser:

Andreu Buenafuente, Fundador de la Productora “EL TERRAT”, Productor, Humorista i Presentador de TV. va recollir el premi en nom seu el Sr. Santiago Aragonès Conseller delegat d’EL TERRAT. El premi li ha estat lliurat per la seva carrera professional i per ser un referent en l’àmbit d’Emprenedors i Empresaris per la seva capacitat de èxit i creativitat en els seus projectes.

Carmen Cazcarra, Fundadora de Cazcarra Group. El premi li ha estat lliurat per la seva trajectòria professional com Dona Empresària, Emprenedora i Innovadora, ajudant a la creació de llocs de treball a través dels seus projectes.

Justo Molinero, Fundador i President del Grup Teletaxi, locutor i presentador de ràdio i TV. Va recollir el premi en nom seu el Sr. Miguel Miralles Director de Comunicació del Grup Teletaxi. El premi li ha estat lliurat  per la seva carrera professional i per ser un referent a nivell d’Emprenedors i Empresaris per la seu lideratge en equips de treball. apae jaume collboni amb

Cooltra Motos, S.L. Recollí el premi el Sr. Timo Buetefisch Fundador i CEO de Cooltra. El premi li va estar lliurat per el seu concepte de mobilitat sostenible i la seva contribució a reduir els residus                   contaminants en el medi ambient.

Pal Robotics, S.L. Va recollir el premi el Sr. Francesco Ferro Cofundador i CEO. Per la seva gestió en els avenços tecnològics i innovadors en el sector de la robòtica humanoide.

Acció Preventiva. El premi per la seva gestió en la seu sistema d’assessorament a comandaments intermedis a les Empreses i que ha permès baixar en moltes d’elles la accidentalitat ha estat recollit pel Sr. Xavier Pladevall CEO

Miquel Pi. Fundador www.tallerdeempresa.com. El premi vol reconèixer la seva carrera professional i per ajudar a Emprenedors i Empresaris a dirigir i gestionar els seus negocis a través del seu sistema de consultoria en línia “Tallerdeempresa.com” .

Aquests premis es lliuren anualment a empresaris i institucions que ajuden a augmentar el teixit empresarial amb les seves idees, actes i/o experiència.

El congrés va acabar amb un networking entre els assistents després d’un coffee break ofert per l’empresa comercialitzadora de la marca d’aigua envasada Eden

Switch to mobile version