Autor Societat
4 Novembre 2017 a 15:00

Exposició de les llistes provisionals del Cens Electoral

Des d’ahir i fins el proper divendres

Eleccions al Parlament de Catalunyaa // Imatge del web de Pixabay

Eleccions // Imatge del web de Pixabay

Les llistes del cens electoral per a les eleccions autonòmiques convocades, per primer cop per en Mariano Rajoy, en aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, pel 21 de desembre ja han estat publicades . El cens es podrà consultar fins el proper divendres, 10 de novembre, a les oficines dels Ajuntaments on estiguem empadronats.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini, és a dir, fins el 10 de novembre. Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Els Ajuntaments recorden que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomanen especialment a les persones que podran votar per primera vegada, han canviat recentment de residència i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.

Switch to mobile version