Autor Economia
12 Setembre 2017 a 15:00

CaixaBank obre la seva primera oficina a Alger

Per recolzar la internacionalització

Nova oficina CaixaBank Brasil

Nova oficina CaixaBank Brasil

CaixaBank ha obert una oficina de representació a Alger, la capital d’Algèria, amb l’objectiu de potenciar l’acompanyament internacional a les empreses espanyoles instal·lades al país o amb plans d’internacionalització. L’obertura reforça la presència de l’entitat al nord d’Àfrica, on ja compta amb oficines al Marroc i Egipte.

A Algèria, CaixaBank recolzarà les activitats de comerç exterior i els projectes d’inversió de les empreses espanyoles. Davant les reformes econòmiques que està experimentant el país, s’espera l’entrada d’empreses amb nous projectes en sectors com l’agrícola. CaixaBank també facilitarà la tasca a companyies que tradicionalment han operat al sector de les infraestructures, industrial i hoteler.

A més, la nova oficina, dirigida per Leila Smaili, permetrà estrènyer la relació amb les institucions financeres locals, cosa que incrementarà el suport a les activitats dels clients de CaixaBank.

L’any 2016 Espanya es va situar com a segon país amb més importacions procedents d’Algèria, fruit de les compres de gas i petroli, i en quarta posició en la classificació d’exportacions, després de Xina, França, i Itàlia. Les empreses espanyoles estan important per valor de 3.562 milions de dòlars. Al mateix temps, s’estan exportant a Algèria productes i béns d’equip per valor de 3.595 milions de dòlars.

Actualment, hi ha 600 empreses espanyoles instal·lades a tot el país, que, en la majoria de casos, són pimes. L’excepció la constitueix el sector del gas i el petroli, on les grans multinacionals copen el mercat.

Switch to mobile version