Autor Economia
15 Agost 2017 a 10:00

Buildingcenter i Servihabitat seran els patrocinadors principals de BMP 2017

Del 18 al 22 d’octubre a Barcelona

BMP caixabank servihabitat

BuildingCenter i Servihabitat han signat l’acord per ser els patrocinadors principals de Barcelona Meeting Point 2017. Tindrà lloc del 18 al 22 d’octubre al recinte Montjuïc – plaça Espanya de Fira de Barcelona. Amb aquest nou conveni, el grup bancari haurà estat el patrocinador principal de les darreres 19 edicions.

A l’acte de la signatura han estat presents: per part de CaixaBank, Juan Alcaraz, director general de CaixaBank; Jordi Soldevila, conseller delegat de BuildingCenter; i Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci Immobiliari de Servihabitat. Per part del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, delegat especial de l’Estat i conseller delegat de Consorci ZF Internacional –organitzadora firal– i José M.ª Pons, director general de Barcelona Meeting Point.

ETAPA DE PROMOCIÓ D’HABITATGE

Durant la signatura, Jordi Cornet ha reiterat el compromís estratègic del CZFB en la promoció d’habitatge social i de lloguer: “L’habitatge social i de lloguer tindrà un gran protagonisme al Symposium de Barcelona Meeting Point, on un grup d’experts internacionals exposaran els casos d’èxit a l’estranger com a guia o exemple per a la possible aplicació a Espanya”.

El delegat ha senyalat que el CZFB és “un dels principals operadors públics amb habitatges programats a la ciutat i la nostra intenció és que es puguin posar al mercat col·laborant amb entitats promotores i econòmiques com les del grup CaixaBank. Això podem fer-ho ara, perquè hem sanejat el Consorci, tornem a tenir beneficis i podem exercir una funció social. El saló BMP serà un bon aparador per a trobar socis immobiliaris i explicar al ciutadà aquesta intenció estratègica de la nostra nova etapa”.

Juan Alcaraz, director de general de CaixaBank, ha indicat que “si s’analitza l’evolució de les xifres de compravenda d’habitatges i la variació dels preus, es pot observar que es consolida un nou cicle alcista al sector immobiliari a Espanya, que es perllongarà durant els propers mesos”. CaixaBank i el sector financer estan preparats per donar suport a la recuperació econòmica que assenyalen les principals dades macroeconòmiques. Aquestes perspectives favorables per al mercat immobiliari el situen com un dels factors que ha impulsat el creixement de l’economia durant l’últim any”. Per això, segons el director general de CaixaBank, “el Barcelona Meeting Point d’aquesta edició es presenta com un dels més interessants dels últims anys”.

Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci Immobiliari de Servihabitat, ha afirmat des de Servihabitat seguim apostant pel BMP com a punt de trobada ineludible per als diferents players estratègics del mercat immobiliari. Renovem, així, la nostra confiança en aquest saló de referència mundial i reforcem el nostre compromís en aquesta cita obligada per als principals líders del sector a escala global”. Quant a l’evolució del sector, Juan Carlos Álvarez ha assegurat que “a Servihabitat som optimistes sobre la marxa del mercat residencial, que mostra clars signes de recuperació el 2017, tal com apunten els principals indicadors”.

EL SYMPOSIUM DE L’ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA

Barcelona Meeting Point és el saló immobiliari professional i internacional més important d’Espanya i en 21 anys s’ha consolidat com el punt de trobada nacional i internacional de la tardor a Barcelona, gràcies al seu atractiu Symposium per als professionals i el seu aparador firal per al gran públic. BMP tindrà lloc del 18 al 22 d’octubre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. En un entorn de creixent internacionalització i d’importantíssims canvis tecnològics disruptius, la propera edició de Barcelona Meeting Point buscarà contribuir de forma eficaç a generar negocis immobiliaris mitjançant la introducció de les següents novetats:

  • Fomentar l’habitatge social i de lloguer
  • La cultura digital i el Proptech: de quina manera afectarà al sector
  • Primera trobada de WIRES (Women in Real Estate) a Barcelona
  • Potenciació de les activitats de networking internacional

El Symposium Internacional BMP debatrà els temes més candents i de major actualitat del sector immobiliari. Comptarà un any més amb la col·laboració de les institucions de major rellevància nacional i internacional del sector, com ara: Asociación de Promotores y Constructores de España, European Public Real Estate Association, ESADE, Global Real Estate Institute, Iberian Property, IESE, Royal Institute of Chartered Surveyors, Urban Land Institute o WIRES (Women in Real Estate).

El BMP de 2017 acollirà el Barcelona Funds Meeting, el quart any consecutiu d’una trobada de dirigents de fons d’inversió de tot el món. També organitzarà de nou el clúster Luxury Real Estate, que posarà en contacte a les empreses immobiliàries espanyoles amb compradors i agents de la propietat dels mercats més tradicionals europeus, que són actualment els que més estan comprant a Espanya.

Switch to mobile version