Autor Societat
4 Abril 2017 a 15:00

Setmana Santa plena d’activitats a CaixaForum Barcelona

Del 8 al 17 d’Abril

CaixaForum // Imatge cedida per la Caixa

CaixaForum // Imatge cedida per la Caixa

L’Obra Social ”la Caixa” engega la programació especial de Setmana Santa amb un ampli ventall d’activitats per al públic familiar. Enguany el cinema en serà el principal protagonista així com la música i els contes del món. A més, hi haurà nombrosos tallers sobre construcció i invents, i les visites en família a les exposicions completaran la programació d’aquestes vacances a CaixaForum Barcelona.

Les pel·licules d’animació dels Estudis Laika seran les protagonistes de “Petits cinèfils”, el cicle de  cinema familiar destinat a fer descobrir als més menuts de la casa els estudis de producció i els directors que hi ha al darrera d’algunes de les millors pel·lícules d’animació del moment. Una escola per a petits  espectadors i per a totes aquelles famílies amants del cinema, que volen compartir amb els seus fills els secrets del cel·luloide

La música i les narracions arriben de la mà de Tamoromu on un acordionista català i una uruguaiana que viu a la Segrera explicaran a tota la família històries i llegendes d’arreu del món. Un viatge acompanyat de música per coneixer els contes que s’expliquen als nens més enllà de les nostres fronteres.

A més, la programació de CaixaForum Barcelona d’aquesta Setmana Santa es completa amb propostes musicals curioses com els sons africans de Teranga i els concerts amb utensilis domèstics de Pum-sum-kà!, així com exposicions guiades per a tota la família i tallers de construcció.

CINEMA

Petits cinèfils

“Petits cinèfils”, és un cicle de cinema familiar destinat a fer descobrir als nens i nenes els estudis de producció i els directors que hi ha al darrere d’algunes de les millors pel·lícules d’animació existents. Cicles monogràfics que comptaran, en ocasions, amb la presència dels directors homenatjats o dels realitzadors dels estudis d’animació, una oportunitat única per compartir amb els autors d’aquestes grans històries la creació de les seves obres. Perquè “Petits Cinèfils” vol ser una escola de petits espectadors, una cita per a totes aquelles famílies amants del cinema que volen contagiar aquesta passió als seus fills.

Cicle Estudis Laika

8 d’abril 11:30 h
Kubo y las dos cuerdas mágicas (Kubo and the Two Strings), Travis Knight, Estats Units, 2016, 101’, doblat al castellà
Edat: + 8
15 d’abril 11:30 h
Los mundos de Coraline (Coraline), Henry Selick, Estats Units, 2009, 97’, doblat al castellà
Edat: + 7
22 d’abril 11:30 h
El alucinante mundo de Norman (ParaNorman), Chris Butler, Sam Fell, Estats Units, 2012, 89’, doblat al castellà
Edat: + 10
29 d’abril 11:30 h
The Boxtrolls (Los Boxtrolls), Graham Annable, Anthony Stacchi, Estats Units, 2014, 97’, doblat al català
Edat: + 6
ESPECTACLES, ACTIVITATS I TALLERS
Tamoromu
Del dilluns 10 al dijous 13 d’abril, a les 12 h

Trobada de conta-contes amb música.

contes del món
que rimen i respiren
brunzinen i esbufeguen

de la mà de Blai Navarro i Patrícia McGill

Jocs de construcció (+5)
Del dissabte 8 d’abril al dilluns 17 d’abril de 2017:
Obert tots els dies d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.
Diumenges i festius d’11 a 14

Switch to mobile version