Autor Economia
24 Abril 2017 a 15:00

RETAILcat ha presentat al Parlament les esmenes a la Llei de Comerç

Volen una regulació específica per al comerç online

RETAILcat

Avui dilluns, 24 d’abril, RETAILcat, organització empresarial representativa del comerç i del retail a Catalunya, ha presentat al Parlament, les esmenes consensuades per tots els seus membres, a la nova llei del comerç, serveis i fires de Catalunya, aprovada pel Govern.

Totes les esmenes han estat treballades sota el prisma de la nova realitat comercial actual i en previsió dels futurs canvis, presumibles en un sector dinàmic, competitiu i en constant transformació com és el del retail. D’acord a tot plegat, RETAILcat, vol una llei de comerç on es plantegi amb claredat el model BID per a la gestió dels eixos urbans compactes, i en la que es reculli, també, una regulació específica per al comerç online. Altres esmenes seran les relacionades amb els articles de la Llei referents a horaris comercials, rebaixes i municipis turístics.

Joan Carles Calbet, president de RETAILcat ha estat l’encarregat de presentar, primer, davant els parlamentaris totes aquestes esmenes i també d’atendre als mitjans de comunicació a la finalització de la compareixença, a les 11,30h, al mateix Parlament.

RETAILcat representa 30.000 establiments comercials repartits per tot el territori català (un 30%), que dóna feina a 230.000 treballadors, gairebé el 50% de treballadors del retail de Catalunya,  representant conjuntament el 7% del PIB.

 

Switch to mobile version