Autor Waterpolo
17 Març 2017 a 13:00

Resultats CN Rubi

Waterpolo

Dos Hermanas-CN Rubi femeni

El dissabte passat l’equip femení es va desplaçar fins  a Sevilla per disputar el seu partit contra el CD Waterpolo dos Hermanas. Va ser un partit molt disputat on les nostres joves jugadores es va veure superades per un conjunt que es jugava la permanència a la Divisió d’Honor del waterpolo femení. Tot i el resultat de 11-8 a favor de les sevillanes, les noies del David Martin continuen ocupant la 7ª posició de la classificació, a manca de quatre jornades per la finalització del campionat i a sis punts de la zona de promoció.

Altres resultats han estat els següents:

Juvenil Masculí CN Rubí – CN Mataró 10-13
Juvenil femení CN Rubí – CN Sabadell 9-8
Juvenil femení CE Mediterrani – CN Rubí 11-9
Infantil mixt CN Molins de Rei – CN Rubí 7-10
Infantil mixt CN St. Andreu – CN Rubí 11-6
Infantil mixt CN Rubí – CN Mataró 3-14
Infantil femení CN Atl. Barceloneta – CN Rubí 7-12
Aleví A CN Rubí – CN Mataró 1-14

Pet la seva part l’equip absolut masculí disputarà aquest dissabte a partir de les 16h a la piscina de Molins de Rei, el transcendental i decisiu partit contra el CN Catalunya. El desenllaç ens posicionarà fora de les posicions crítiques o bé ens mantindrà en l’última posició de descens directe a manca de quatre jornades.

Switch to mobile version