Autor Economia
8 Febrer 2017 a 10:00

La Generalitat promourà internacionalment el 080 Barcelona Fashion

Liderarà una missió empresarial de moda a Mèxic per donar-lo a conèixer

080bcn_baiget_acab

La indústria del disseny i la moda és un pilar fonamental pel posicionament de Catalunya al món. Per Catalunya és el 8% del PIB, amb més de 3.000 empreses, que reporten més de 16.000 milions d’euros de facturació i sobrepassen els 70.000 treballadors. El 2016, el sector del disseny i la moda català va exportar més de 6.000 milions d’euros.

Aquesta acció promocional es lidera des del govern català, i compta amb la col·laboració de Fira Barcelona i el Clúster Català de la Moda (MODACC).
 
·Ara mateix, Mèxic té 120 milions de persones, és un país que està creixent i amb capacitat de compra i on els productes catalans i en especial la marca ‘Barcelona’ compten amb una gran reputació en aquest mercat.
A la 3a edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, impulsat en col·laboració amb el Clúster Català de la Moda (MODACC) ha estat presents prop d’una vintena de firmes catalanes de moda entre les quals destaquen Escorpion, Punto Blanco, CND by Cóndor, Naulover, Yerse o Lebor Gabala i
compta amb una vintena de compradors de països com França, Bèlgica, Japó, Xina, Rússia, Corea, Estats Units i Regne Unit.
Switch to mobile version