Autor Waterpolo
17 Gener 2017 a 09:00

Resultats cap de setmana

Waterpolo CN Rubí

cn rubi waterpolo

L’equip absolut de waterpolo es va desplaçar a Mataró, per disputar el seu partit contra l’equip del maresme. Els nois del Toni Aguilar van perdre 13-4. Tot i la derrota, l’equip està demostrant un gran compromís i ganes de poder assolir un altre cop la permanència a la màxima divisió nacional.

Per la seva part el segon equip masculí, continua amb la seva bona dinàmica de resultats positius. Una setmana més, l’equip segueix invicte a la competició i es consolida al capdavant de la classificació. Aquesta setmana passada es van imposar amb comoditat al CN Sallent per un clar 5-11.

L’enhorabona.

La resta de resultats dels altres equips del club van ser els següents:

WATERPOLO COMPETICIÓ Resultats
Juvenil Masculí CN At. Barceloneta – CN Rubí 16-3
Juvenil femení CN Rubí – CN Terrassa 4-9
Cadet Masculí CN Rubí – CN Molins de Rei 6-5
Cadet Femení CN Terrassa – CN Rubí 15-11
Infantil mixt CN Premià – CN Rubí 7-11
Infantil femení CE Mediterrani – CN Rubí 18-14
Aleví B CN Rubí – CN Terrassa

13-10

Switch to mobile version