Autor Articles i estudis
28 Gener 2017 a 12:00

Protegeix la teva pell del sol, també a l’hivern

bellesa activa pell hivern

A l’estiu ho tenim clar (o hauríem de!): No sortim de casa sense protegir-nos del sol. Però, i a l’hivern? Com fa fred tendim a pensar que el sol no és tan fort i que no tindrà efectes negatius sobre la nostra pell, però res més lluny de la realitat. En aquesta estació de l’any, els raigs UVB disminueixen i augmenten els raigs UVA que, amb un alt grau de penetració a la pell, són un dels principals causants del seu envelliment.

Els experts en dermatologia aconsellen utilitzar cremes hidratants que, d’una banda, continguin actius que afavoreixin la reparació cel·lular i evitin l’oxidació produïda pels radicals lliures i les radiacions ultraviolades i, de l’altra, incorporin una protecció solar alta.

Si, a més, ets de les que els agrada gaudir del seu temps lliure a la muntanya, ja sigui esquiant o fent una passejada, has d’extremar les precaucions: la combinació de la radiació solar, la radiació reflectida a la neu i l’altitud multiplica els efectes nocius del sol.

Sabies que per cada 1.000 metres que puges, la intensitat dels raigs solars augmenta fins a un 12%? O que la neu acabada de caure reflecteix els raigs ultraviolats del sol cinc vegades més que la sorra seca de la platja? En aquests casos, el millor és que utilitzis una protecció solar específica fins i tot si està ennuvolat, ja que fins al 80% de la radiació solar pot traspassar una capa lleugera de núvols.

Per Belleza Activa / AMIC

Pren nota de les teves aliats per a aquesta temporada

Ara pot esperar més del seu protector solar. Una exposició excessiva al sol pot tenir conseqüències no desitjades, entre les que s’inclou l’aparició prematura en la pell de signes visibles d’envelliment, com línies i arrugues. Aquest producte protegeix la seva pell amb una fórmula resistent a l’aigua, en absolut greixosa i que li ofereix una alta protecció UVA / UVB per ajudar a protegir-se dels efectes visibles de l’envelliment produïts pel sol. Aconsegueixi una pell d’aspecte juvenil amb Nu Skin® Sunright® 50.

staxantina (extracte de haematococcus Pluvialis): ajuda a protegir la pell enfront dels agressors ambientals. Aquest poderós antioxidant ajuda a protegir la pell dels efectes visibles associats amb l’exposició als raigs UV.

Extracte de Physalis angulata: ajuda a calmar la pell durant la seva exposició als raigs UV.
Aloe vera, bisabolol i panthenol: humitegen i calmen la pell.

És important que protegeixi els seus llavis del esquerdament i els defensi del dany del sol amb Sunright® Lip Balm 15. Aquesta fórmula hidratant l’ajudarà a lluir i notar uns llavis suaus.

fórmula hidratant
Aporta un FPS 15
Defensa davant l’esquerdament, protegeix davant el dany solar i ajuda als seus llavis a tenir un aspecte i tacte suau.

L’Advanced Liquid Finish SPF 15 li aporta una cobertura mat mitjana per reduir la pell apagada i les vermellors, el que li dóna una lluentor saludable en reflectir la llum. En afegir els ingredients antiedat, l’ajudarà a aconseguir un aspecte juvenil i sense imperfeccions
Nu Colour Advanced Liquid Finish SPF 15 augmenta els seus beneficis antiedat i rejoveneix el seu aspecte amb un bonic acabat mat. Després de la seva aplicació, aquest avançat producte ajuda a reduir l’aspecte de les línies fines i arrugues. Utilitza Nu Colour Advanced Liquid Finish SPF 15 cada dia a continuació de la seva rutina de cura cutani anti-edat per aconseguir una cobertura perfecta i lluminosa i una pell d’aspecte més juvenil.
Conté ingredients antiedat que han demostrat ajudar a reduir l’aspecte de línies fines i arrugues, i ajudar a reafirmar l’aspecte de la pell fluixa.
Formulat amb antioxidants, que contribueixen a la protecció de les cèl·lules cutànies.
Inclou ingredients que reflecteixen la llum, i que aporten una brillantor radiant i saludable.
Proporciona una cobertura mitjana per a un acabat mat i sense defectes que redueix el to apagat i la vermellor.

n to Oily Skin conté carotenoides incolors específics per augmentar la resistència natural de la pell enfront de les agressions del medi ambient. Aquests carotenoides incolors demostren una gran estabilitat quan són exposats a la llum, oferint una especial protecció contra el dany dels radicals lliures produït per la llum solar. La protecció SPF contra els raigs UVA / UVB també ajuda a lluitar contra en envelliment prematur causat pel sol, donant com a resultat una loció que hidrata i protegeix, proporcionant una pell d’aspecte més sa i lluminós durant tot el dia, tots els dies.

NIGHT SUPPLY NOURISHING CREAM es una crema facial de nit ultra rica i sedosa que potencia el procés de renovació cel·lular nocturn restaurant la flexibilitat i resistència de la pell.

La fosfatidilcolina és un ingredient únic de la soja que és font de nutrició per a les persones d’Àsia i Polinèsia i que ajuda a reposar la barrera natural protectora de la pell i a fortificar les membranes cel·lulars.
L’acetat de tocoferilo (vitamina E) intercepta als radicals lliures que danyen la pell.
Emol·lients obtinguts naturalment, entre els quals s’inclouen el squalane, l’oli d’onagra i la mantega de karité, milloren la capacitat de retenir la humitat.
Extractes d’herbes de camamilla, calèndula i camamilla, que calmen i suavitzen la pell.

Moisture Restore Day SPF 15 Combinatio

Augmenta la resistència natural de la pell enfront de les agressions mediambientals mitjançant una protecció antioxidant natural.
El SPF 15 protegeix enfront de l’exposició als raigs UVA / UVB, que poden danyar la pell.
Proporciona una pell d’aspecte sa i lluminós.
La seva fórmula matificant sense oli redueix les brillantors

Aquests productes i d’altres els podeu veure, provar i comprar a:  http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/
o contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com
Switch to mobile version