Autor Waterpolo
1 Novembre 2016 a 13:00

Resultats del CN Rubí

Secció waterpolo

cn rubi waterpolo

L’equip absolut masculí de waterpolo s’ha estrenat amb una important victòria davant del CN Sant Andreu, amb un ajustat 12-11. Aquest resultat reforçarà la confiança dels  jugadors rubinencs de cara al proper partit d’aquest dissabte 5 de novembre, contra el CN Molins de Rei al baix Llobregat a partir de les 18h. El CN Molins , és un dels equips amb el que, a final de temporada, es jugaran la permanència a la màxima categoria del waterpolo estatal.

També l’equip  masculí “B” va guanyar de manera molt ajustada al CN Poble Nou (9-8), en un partitcn rubi waterpolo femeni molt emocionat.

Per la seva part les noies del David Martín van perdre el seu partit en el derbi vallesà davant del CN Terrassa (11-6). L’equip  s’està habituant al canvis soferts aquesta temporada, que de ben segur les portaran a estar al capdamunt de la classificació un cop estigui tot ajustat.

Altres resultats:

Abs Masculí B CN Rubí – CN Poble Nou 9-8
Juvenil Masculí CN Rubí – CN Sant Andreu 12-5
Juvenil femení CN Sant Feliu – CN Rubí 12-8
Cadet Masculí CN Barcelona – CN Rubí 20-3
Cadet Femení CN Rubí – CN Terrassa 9-11
Infantil femení CN Rubí – CN Sant Feliu 4-12
Aleví B CN Rubí – CN Sant Feliu 5-1
Switch to mobile version