Autor Waterpolo
5 Octubre 2016 a 09:00

Resultats Copa Catalunya

La Lliga comença el 15 d’octubre

cn rubi waterpolo femeni

El primer equip de waterpolo masculí va disputar els quarts de final de la Copa Catalunya. El CN Rubí  es va enfrontar al CN Catalunya. Els de barri de gràcia van vèncer per 7 a 9 a l’anada i  16 a 11 a la tornada. Tot i aquestes dues derrotes, l’equip segueix amb la seva preparació de cara a l’inici de la divisió d’honor que començarà el proper 15 d’octubre enfront del CN Mataró.

Pel que fa a la competició femenina, les noies del David Martin, van caure a l’anada per la mínima davant del CE Mediterrani 10-9. Dimecres en el partit de tornada que es va disputar a les nostres instal·lacions  el resultat final va ser de 7-8 a favor de l’equip barceloní. Les noies estant adaptant-se al nou tècnic i a les noves companyes de cara afrontar la nova temporada amb les millors garanties d’assolir uns bons resultats.

Switch to mobile version