Autor Societat
4 Setembre 2016 a 15:00

Oriol Junqueras visita les instal·lacions de l’empresa SEAT

S’ha reunit amb el president de la companyia, Luca de Meo

Oriol Junqueras i president Seat

Oriol Junqueras i president Seat

Després de la trobada, Junqueras s’ha traslladat al Centre Tècnic de SEAT i ha visitat els seus tallers de muntatge, i posteriorment també s’ha reunit amb representants sindicals de la companyia. Durant el recorregut, el vicepresident ha estat acompanyat pel delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, el secretari d’Economia, Pere Aragonès, i la directora general d’Anàlisi Econòmica, Natàlia Mas-Guix.
 
En una atenció als mitjans de comunicació, Oriol Junqueras ha destacat la important contribució de SEAT al creixement de l’economia de Catalunya, i ha afirmat que la companyia encarna molts dels valors que caracteritzen l’empresa catalana, com ara la potència exportadora, la creativitat, la innovació i la capacitat per atreure capital humà.
El vicepresident ha destacat l’impuls del Govern de la Generalitat a la formació professional de caràcter dual i a la connectivitat dels centres productius i logístics del territori, tot i que ha destacat que hi ha elements de preocupació que afecten al nostre sector industrial, com ara el cost elevat de l’energia elèctrica, que ens resta competitivitat a nivell europeu. Junqueras també ha aprofitat per reivindicar el corredor mediterrani d’ample de via europeu per al transport de mercaderies.
Switch to mobile version