Autor Waterpolo
2 Juny 2016 a 09:00

El CN Rubi al XXXI Trofeu Rafael Feliz

David de Recasens, màxim golejador

Equips cn rubi Rafael Feliz 2016

Al llarg del cap de setmana passat, es va celebrar el XXXI Trofeu Rafael Feliz de waterpolo per a nens i nenes de categoria aleví. En aquesta edició organitzada per la “Escuela Waterpolo Zaragoza”, han participat setze equips de sis comunitats autònomes diferents. Ha estat un torneig amb molt d’ambient a les graderies i una gran esportivitat entre tots els esportistes que han participat. El Club Natació Rubí ha participat amb dos conjunts, que han assolit la tercera i la novena posició per equips. En l’àmbit individual el jugador del CN Rubí David de Recasens, va assolir el trofeu de màxim golejador.

L’enhorabona pels resultats a tots els joves esportistes i tècnics ja que son el futur.

Altres resultats

 

Abs Masculí A Copa Federació CN Sant Feliu – CN Rubí 11-10
Abs Masculí B Copa Federació GEiEG – CN Rubí 5-13
Abs Femení Copa Federació CN Granollers – CN Rubí 2-17
Infantil mixt    CN Rubí – CN Sant Andreu 9-10
Switch to mobile version