Autor Societat
22 Juny 2016 a 16:00

Desconvocades les vagues a Renfe

Dels dies 24 i 29 juny i 1 juliol

 

Tren Renfe //Web  Renfe.com

Tren Renfe //Web Renfe.com

Renfe i el sindicat de maquinistes Semaf han arribat a un acord per a la desconvocatòria de les jornades de vaga dels propers dies 24 i 29 juny i 1 juliol .

Aquesta desconvocatòria permet, segons Renfe, avançar en la implementació del pla d’ocupació acordat per a l’exercici 2016, avançant la incorporació de nova plantilla per garantir una transició ordenada davant les desvinculacions voluntàries previstes a l’any. També, es compromet la convocatòria d’un nou curs per a l’obtenció del títol B de conducció de vehicles ferroviaris a partir del mes de setembre, que permeti donar continuïtat i garanties al procés de rejoveniment de la plantilla a partir dels recursos de conducció.

Berta Barrero, directora general d’operacions de Renfe assegura que “hem treballat conjuntament les dues parts en trobar els punts d’acord que ens permetin avançar en el doble objectiu de creació d’ocupació i modernització i eficiència en l’empresa pública”.

Renfe valora molt positivament l’acord assolit, que permet seguir avançant en el pla de transformació i millora de la competitivitat en la prestació dels seus serveis, així com reafirmar el seu compromís i aposta per la creació d’ocupació.

Switch to mobile version