Autor Notícies
8 Març 2016 a 17:30

Èxit de les nedadores del CN RUBI a la 1ª Jornada del CEEB

 Disabte 12, la 2ª Jornada

sincro cn rubi escolar

L’equip de natació sincronitzada format per les  nedadores Laia Garcia, Emma González, Laura Grandes, Sara Iglesias, Aina León, Naroa López, Noemí Milian, Ayla Monleón i Helena Serrano del Club Natació Rubí, va assistir a la 1era jornada de Figures i Rutines Tècniques, celebrada a la piscina Sant Jordi de Barcelona el dissabte 5 de març al CEEB (Consell Esportiu Escolar de Barcelona)

La  primera part de la jornada consistia en fer una figura a nivell individual i la segona part en una coreografia amb tot l’equip.

A ritme de tango i amb una coreografia molt original, van competir en el Nivell 2 de la categoria A,  aconseguint la quarta posició a només dues dècimes del tercer lloc.

Cal destacar especialment a l’Aina i la Naroa que van aconseguir la segona i tercera posició en la competició de Figures amb gairebé 60 participants.

Aquests bons resultats són fruit de la il·lusió de les nadadores, la constància en els entrenaments realitzats a la piscina de Can Roses, la tasca de l’equip tècnic liderat per la Mònica Boneu i la seva entrenadora la Núria Alba.

El proper dissabte 12 de març,serà el torn dels altres 3 grups de natació sincronitzada del Club Natació Rubí, en la 2ona jornada de Figures i Rutines tècniques tambè  a la piscina Sant Jordi.

Switch to mobile version