Autor Cinema, teatre i televisió
4 Març 2016 a 16:00

Cien años de perdón

Cien años de perdón

Cien años de perdón

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el thriller protagonitzat per Tosar Cien años de perdón, la comèdia amb Al Pacino Nunca es tarde, el drama basat en la segona guerra mundial 13 minuts para matar a Hitler, el drama protagonitzat per Jesse Eisenberg El amor es más fuerte que las bombes, la comèdia musical Rock the Kasbah, el thriller Vulcania, els drames Remember i Poveda, i el documental de la vida de la cantant Janis Joplin Janis.

CIEN AÑOS DE PERDÓN

THRILLER. Dirigida per: Daniel Calparsoro. Repartiment: Luis Tosar, Rodrigo De la Serna, Raúl Arévalo

Un matí plujós. Sis homes disfressats i armats assalten la seu central d’un banc a València. El que semblava un robatori net i fàcil aviat es complica, i gens sortirà com estava planejat. Això provoca desconfiança i enfrontament entre els dos líders de la banda, “L’Uruguaià” i “El Gallego”. Però què és exactament el que busquen els atracadors?

NUNCA ES TARDE

COMEDIA. Dirigida per: Dan Fogelman. Repartiment: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner

Inspirada en una història real, Al Pacino interpreta a l’envellit rocker dels 70 Danny Collins, que malgrat la seva edat no pot renunciar a la seva vida plena d’excessos. Però quan el seu manager li descobreix una carta sense lliurar que li va escriure John Lennon 40 anys enrere, decideix canviar de rumb i embarcar-se en un inspirador viatge per redescobrir a la seva família, trobar l’amor veritable i començar un segon acte.

13 MINUTOS PARA MATAR A HITLER

DRAMA. Dirigida per: Oliver Hirschbiegel. Repartiment: Christian Friedel, Katharina Schüttler

És la impressionant història sobre George Elser, el fuster de la resistència que va intentar assassinar a Hitler en Munich el 8 de novembre de 1939. Per sol 13 minuts de diferència, si el Führer no hagués abandonat el seu podi abans del previst, podria haver canviat la història.

EL AMOR ES MÁS FUERTE QUE LAS BOMBAS

DRAMA. Dirigida per: Joachim Trier. Repartiment: Jesse Eisenberg, Gabril Byrne, Isabelle Huppert

Una exposició de l’obra de la fotògrafa de guerra Isabelle Reed, tres anys després de la seva prematura mort, porta al seu fill major de tornada a la casa familiar. Allí passarà temps amb el seu pare Gene i el seu germà menor. Estant els tres sota el mateix sostre, Gene tractarà d’estrènyer llaços amb els seus dos fills mentre ells lluiten per reconciliar els seus sentiments cap a la seva morta mare, dona que recorden de manera diferent.

ROCK THE KASBAH

COMEDIA. Dirigida per: Barry Levinson. Repartiment: Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudson

Un manager musical viatja al costat del seu últim client fins a Afganistan per a una sèrie de concerts. Però una vegada allí es quedarà tirat, solament, i sense diners, passaport o transport per tornar a casa. No obstant això, i quan pitjor se li estaven posant les coses, coneix a una jove amb una veu portentosa, la qual cosa li animarà a viatjar fins a Kabul per intentar presentar-la a The Afghan Star, la versió local del conegut programa de televisió The American Idol.

VULCANIA

THRILLER. Dirigida per: José Skaf. Repartiment: Aura Garrido, Rubén Ochandiano, josé Sacristán

Jonás, que acaba de perdre a la seva família en un misteriós accident, comença a treballar en la fosa del poble. Aquí coneix a Marta, amb la qual comparteix tragèdia i de la qual intentarà treure informació sobre el succeït. El seu descobriment sacsejarà els fonaments de la comunitat.

REMEMBER

DRAMA. Dirigida per: Atom Egoyan. Repartiment:  Christopher Plummer, Dean Norris, Martin Landau

Zev és un jueu supervivent de l’Holocaust ja de 90 anys i amb alzheimer que busca a Rudy, un criminal de guerra nazi que va ser responsable de la mort de la seva família, amb l’objectiu d’assassinar-ho.

JANIS

DOCUMENTAL. Dirigida per: Amy Berg

Documental sobre la llegendària cantant nord-americana Janis Joplin. L’artista americana Cat Power, cantant de rock d’origen meridional, narra en primer persona com Janis Joplin va arribar a convertir-se en un estel, a través de les cartes que Joplin va escriure durant anys als seus familiars, amics i col·laboradors, abans de la seva fatídica mort als 27 anys.

POVEDA

DRAMA. Dirigida per: Pablo Moreno. Repartiment: Raúl Escudero, Elena Furiase, Daniel Gómez

El sacerdot Poveda va tenir una vida plena il·luminada per la fe i l’amor realitzant una important labor socioeducativa en les coves de Guadix amb els bracers pobres que vivien en la ignorància i la indigència. Traslladat a Astúries i posteriorment a Jaén, engega una iniciativa pionera confiant a dones joves el seu projecte educatiu i fundant la Institució Teresiana.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version