Autor Societat
25 Febrer 2016 a 20:56

Els Bombers treballen per sofocar el incendi de Valles pa

Hi treballen una veintena de dotacions

incendi Valles Pa

Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per poder controlar el foc que, a hores d’ara, es troba totalment desenvolupat. El foc afecta una nau industrial de productes de forn i pastisseria situada entre el c/ Molí de la Bastida i el c/ de la Pagesia  Segons la intensitat i direcció del vent, el fum i l’olor provinents de l’incendi podrien notar-se des de les zones habitades més properes.incendi Valles Pa-1

La nau consta de dues plantes, amb uns mil metres quadrats de planta. Segons les primeres informacions, hi havia treballadors a l’interior de la fàbrica en el moment en què s’ha declarat l’incendi, però aquests haurien sortit pel seu propi peu després de avisar a emergències poc abans de les 7 de la tarda

Switch to mobile version