Autor Futbol sala
24 Gener 2016 a 09:00

Victòria per sommiar del CE RUBI FS femení

Remonten un 3-0 en 15 minuts

Poio- Rubi

Pavelló de Poio. Prop de 200 espectadors. Col·legiats, Xurxo García Rodríguez i Enrique García Novoa del col·legi d’Ourense. Targes grogues a Jenny, Ale i Elena del Poio i a Alicia i Mariona del  CE Rubí FS

Poio Pescamar: Irene; Yoli, Jessy, Charo, Claudia, Jenny, Moldes, Suki, Ale i Elena.

Rubí: Irene; María, Domi, Alba, Alicia, Ainhoa, Beth, Nona i Nerea

Gols

1-0, min. 4 Charo

2-0, min. 12 Ale

3-0, min. 21 Moldes

3-1, min. 25 Alicia

3-2, min. 36 Domi

3-3, min. 38 Nona

3-4, min. 40 Alba

El CE Rubí FS ha aconseguit acabar la 1ª volta de la Lliga en 4ª posició gracies a la victòria, a falta de 7 segons a la pista del Poio després de remuntar un 3 a 0 en contra deixant darrera seu equips com l’Ourense, Universitat d’Alacant o Roldan FSF de molt potencial tant econòmic com esportiu

El Poio que de principi havia començat dominant  aconseguia avançar-se als quatre minuts mitjançant Charo a la sortida d’ un córner. El 2 a 0 arribava als dotze minuts de joc, obra de Ale acabant una transició iniciada per Jenny, aprofitant una pilota solta a l’ àrea catalana.

Al inici de la 2ª part, Moldes feía el 3 a 0 rematant al segon pal una jugada d’ atac posicional. Però aleshores, les jugadores rubines van treure l’orgull i en lloc d’ensorrar-se, van començar a dominar a un Poio que va pensar que ja ho tenia tot fet. Així, 4 minuts després Alicia acabant una ràpida contra escurçava el marcador a 3-1. Però el millor estava per arribar i així en uns 5 últims minuts amb les rubines bolcades sobre la porteria gallega, que just es defensaven, primer Domi i després Nona a dos minuts del final,  de xut exterior igualava l’ encontre. Aleshores, l’ entrenador del Poio optava per jugar amb 5 jugadores, però la bona feina de les jugadores del CE Rubi en defensa donava els seus fruits i a set segons del final Alba marcava el definitiu 3-4 en una contra.

 

 

 

Switch to mobile version