Autor Societat
11 Gener 2016 a 14:00

Els centres propis de La Caixa superen els 5 milions de visitants

Entre ells, el CaixaForum i el CosmoCaixa

CaixaForum // Imatge cedida per la Caixa

CaixaForum // Imatge cedida per la Caixa

L’oferta cultural, científica i educativa de l‘Obra Social La Caixa a tot Espanya ha rebut durant l’any 2015 la xifra de 5 milions de visitants, augmentant en un 7,8% respecte l’any anterior. El CaixaForum i el CosmoCaixa de Barcelona han sumat més d’un milió d’euros i mig de visitants.

L’exposició Pixar 25 anys d’animació, al CaixaForum, ha sigut la més visitada de l’any. La mostra feia un repàs a la historia de la factoria i incloïa fins a 402 peces entre dibuixos de tècniques diverses, colorscripts, maquetes, vídeos i instal·lacions. Com també les mostres Génesis, Sebastiao Salgado i Animales i faraones.

En quan al CosmoCaixa Barcelona, el Museu de la Ciència de l’Obra Social La Caixa ha rebut un total de 733,778 visitants. Les exposicions amb més afluència han sigut Experiment any 2100, una mostra que introduïa al visitant en l’aventura d’explorar, des d’un punt de vista científic, mostrant el possible futur.

L’exposició Accelerant la Ciència també mostrava com funciona i per a què serveix el accelerador de partícules ha atret a molts dels visitants. Cal destacar, el nou espai del CosmoCaixa, Creativity, on els nens de 7 a 12 anys poden crear, experimentar i divertir-se.

Switch to mobile version