Autor Futbol sala
19 Gener 2016 a 13:00

AD Alcorcón goleja al CE Rubi FS femení

Frenada després de sis victòries consecutives

rubi-alcorcon

Pavelló La Llana. Uns 150 espectadors. Col·legiats, Israel Rufas i Juan José Calvo del col·legi català. Targes grogues a Nona i  Marina  del CE RubíFS

CE RubíFS: Nerea; Domi, Alba, Beth, Nona, Irene, Mariona, Ayala, Alicia, Ainhoa, Marina y Tosti.

AD Alcorcón: Belén; Vadillos, Isa García, Desirée, Ro, Aída, Natalia Flores, Orive, Miriam Cris Llanos, Anita Luján y Pitu

Gols.

0-1, min. 8 Natalia Flores

0-2, min. 16 Anita Luján

0-3,  min. 17 Natalia Flores

0-4, min. 24 Isa García

0-5, min. 34 Anita Luján

0-6, min. 37 Isa García

La AD Alcorcón, equip amb 3 integrants de la selecció espanyola absoluta, va golear 0-6 al CE Rubí FS, i va trencar la ratxa de 6 victòries consecutives en el partit destacat de la jornada de Primera Divisió ja que s’enfrontaven el cinquè i el quart classificats. D’inici, les rubines buscaven la porteria de Belén però sense l’encert en la finalització que sí varen tenir les madrilenyes que s’avançaven, als vuit minuts, per mediació de Natalia Flores

Abans del descans, dos nous gols de les visitants, que jugaven a la contra, obra d’ Anita Luján i altra cop Natalia Flores, deixaven el partit clarament sentenciat  a favor de les visitants. El CE Rubí FS va intentar canviar la dinàmica al inici de la segona part, però de nou l’ encert de les visitants feia augmentar la seva renda, mitjançant Isa García, que feia el 0 a 4 al segon pal, Anita Luján de xut llunyà i de Isa García, altra cop, de tir creuat.

Switch to mobile version