Autor Economia
14 Desembre 2015 a 09:00

Trobada anual de distribuidors del Clubcard 10 a Terrassa

Dijous a la Cambra de Comerç

Cambra-Oficial-de-Comerç-i-Indústria-de-Terrassa

El proper dijous dia 17 Terrassa reberà al Auditori de la Cambra de Comerç  la reunió  anual de distribuïdors del Club de Vacances  Clubcard 10. Hi asistiran alts directius de l’empresa i els principals distribuïdors de Catalunya, França, Portugal i d’Aragó i Pais Valencià .

 L’empresa, una de les que actualment mantenen un creixement més fort en el sector turístic i de distribució, es present a un centenar de Països i compta amb més de 14.500 distribuïdors dels que uns 200 es donaran cita en aquesta trobada

En aquesta trobada, on es farà un resum de tota l’activitat i resultats aconseguits durant aquest 2015, es presentaran les novetats i objectius pel proper 2016.

També es donaran a conèixer les condicions de distribució i venda de les franquícies Nature (cosmetica natural) i Francesco Veri (bijuteria de qualitat amb cristalls Svarosky) les primeres de les quals obriran portes ben aviat a Terrassa i Barcelona.

L’acte acabarà en un sopar seguit d’espectacle a Villa Lua de Terrassa.

Per més informació sobre l’empresa: http://sistem.clubcard10.com/PP.php?idpersona=11030

i el model de negoci: direccio@serveisturisticsiviatges.com

Switch to mobile version