Autor Societat
14 Desembre 2015 a 15:00

Les obres de millora de la carretera d’Ullastrell obligaran a desviar el trànsit

Es millora la seva accessibilitat

Amb aquestes obres, el consistori rubinenc vol millorar l’accessibilitat de la carretera d’Ullastrell // imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Amb aquestes obres, el consistori rubinenc vol millorar l’accessibilitat de la carretera d’Ullastrell // imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí tallarà el trànsit al tram de la carretera d’Ullastrell comprès entre les dues unions d’aquesta via amb el carrer Sant Esteve, davant de l’Escola Joan Maragall, com a conseqüència d’unes obres de millora. Serà el proper dissabte 19 de desembre i els vehicles s’hauran de desviar pel carrer Sant Esteve, que de manera puntual i  excepcional, passarà a ser de doble sentit de circulació.

Aquest tram de la carretera d’Ullastrell es tallarà de 7 h del matí i les 22 h de la nit per dur a terme tasques d’asfaltatge i pintura. Aquesta via ja haurà recuperat la normalitat  pel dia 20. Durant aqust treballs no es podrà estacionar al carrer Sant Esteve.

Aquests obres, iniciades al setembre, formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. El tram on s’està actuant presentava nombroses deficiències d’accessibilitat per als vianants: pavimentació incomplerta de les voreres, presència d’obstacles en els itineraris de vianants, falta d’enllumenat públic, etc.

A més, hi havia desperfectes al ferm de la carretera per culpa del gran trànsit suportat, ja que a banda dels turismes també és utilitzada pels vehicles pesants que porten residus a l’abocador. També s’ha arreglat el drenatge que era deficient. La carretera d’Ullastrell és un vial molt concorregut: connecta els nuclis d’habitatges que hi ha a la zona nord-oest del municipi amb el centre de Rubí i dóna accés a l’Escola Joan Maragall.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Catalana d’Inversió i Construcció Tres SL (CiC3, SL) per un import de 407.298,72 euros.

 

Switch to mobile version