Autor Futbol
3 Desembre 2015 a 13:00

L’Ajuntament anima a anar al Camp de la UE Rubí

El club rubinenc aspira a classificar-se a la final de la copa Catalunya

Juan López i Antoni López han presentat aquest dimecres el partit que disputarà la UE Rubí contra el CE Sabadell

Juan López i Antoni López han presentat aquest dimecres el partit que disputarà la UE Rubí contra el CE Sabadell

El regidors d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, Juan López, anima els rubinencs a assistir al partit de semifinals de Copa Catalunya Absoluta que es disputarà el proper 8 de desembre. El matx començarà a les 12h al camp de la UE Rubí.

Per nosaltres és un orgull que la UE Rubí hagi arribat a la semifinal de la Copa Catalunya” va assegurar el regidor d’Esports. “És molt important que un equip que porta el nom de la ciutat participi en un esdeveniment tan destacat com aquest. Per aquest motiu, i en nom de l’Ajuntament i de la mateixa Unió Esportiva Rubí, convidem la ciutadania a venir al municipal, perquè volem que el Rubí tingui un bon suport i siguem capaços d’arribar a la final”.

El vicepresident de la UE Rubí, Antonio López, va explicar que “tant la directiva com els jugadors estan molt il·lusionats pel fet d’haver arribat a aquesta fita tan important”. També va comentar que passar a la final “suposaria un gran què en la història del club. Som un equip força modest, amb un dels pressupostos més baixos de Tercera Divisió, i arribar on hem arribat és molt important. Guanyar la final seria el colofó a una temporada que esperem que no s’acabi aquí”.

El guanyador s’enfrontarà amb el FC Barcelona B, que va vèncer el passat 11 de novembre el Girona FC.

La UE Rubí arriba a la semifinal després de guanyar al FC Terrassa, al UE Sant Andreu i al UE Llagostera.

El preu de les entrades és de 5 euros per socis i pares i de 10 euros per la resta d’espectadors.

Switch to mobile version