Autor Societat
12 Desembre 2015 a 18:00

El SOC i el Cecot Innovació signen un conveni per impulsar el projecte Reempresa

El SOC atorga una subvenció de prop de 217.000 euros a la Fundació Cecot Innovació 

Conveni Reempresa // Imatge cedida per la Generalitat

Conveni Reempresa // Imatge cedida per la Generalitat

 La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Maria Carme Duch, i el president de la Fundació Cecot Innovació, Antoni Abad, han signat un conveni per a l’impuls del projecte Reempresa.

Aquest projecte, creat per la Cecot amb col·laboració de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya-CP’AC, proporciona informació i assessorament a l’empresari que vol cedir la seva empresa a un altre perquè continuï amb l’activitat.

Amb aquest conveni, el SOC i la Fundació Cecot Innovació estableixen els termes de col·laboració per impulsar el projecte Reempresa mitjançant la promoció i sensibilització de la transmissió d’empreses, un any després del conveni marc signat pel Departament d’Empresa i Ocupació i la Fundació Cecot Innovació.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) atorga una subvenció de prop de 217.000 euros a la Fundació Cecot Innovació per finançar les actuacions de comunicació,  difusió, sensibilització, formació i assessorament incloses en el projecte Reempresa.

Les actuacions s’adreçaran, per una banda, a les persones en situació d’atur inscrites a les oficines de treball que es plantegen dur a terme un projecte de reorientació professional mitjançant l’emprenedoria, i, per l’altra, a petites empreses que es volen transmetre per garantir la seva continuïtat.

A Catalunya hi ha al voltant de 120.000 empreses i 258.000 treballadors que podrien estar involucrats en processos de Reempresa en els propers deu anys.

Switch to mobile version