Autor Cinema, teatre i televisió
1 Desembre 2015 a 18:00

Crítica cinematogràfica: Barcelona, nit d’hivern

Més comèdia i menys romanticisme

Barcelona, nit d'hivern

Barcelona, nit d’hivern

ROMANTICA. ESPANYA. Estrena: 2015. Dirigida per: Dani de la Orden. Repartiment: Miki Esparbé, Alexandra Jiménez, Abel Folk, Alberto San Juan, Berto Romero, Montserrat Carulla. Duració: 95 min.

2 anys i dues estacions després de l’estrena de Barcelona, nit d’estiu arriba als cinemes la segona entrega Barcelona, nit d’hivern. Novament 6 històries succeeixen una mateixa nit, la nit de Reis, i en una mateixa ciutat, Barcelona. Dani de la Orden, director d’ambdós llargmetratges, torna a la gran pantalla per mostrar la bellesa de la ciutat comtal i que l’amor està present en tot moment. Tot i així, en aquesta nova entrega també es mostra Madrid i la seva bellesa nadalenca. Aquesta vegada, tot i repetir alguns personatges, Dani de la Orden prioritza la comèdia al romanticisme embafador, sobretot tenint com actors: David Guapo, Berto Romero i Yolanda Ramos.

Barcelona, nit d’hivern té un valor afegit, la diversitat de personatges. Cadascú és diferent de l’anterior però tot aconsegueixen la simpatia del públic ja que la diversitat proporciona més proximitat.

Dani de la Orden no només repeteix amb actors sinó també amb equip tècnic i amb la ambientació sonora de Joan Dausà, el qual donava vida a Joan a Barcelona, nit d’estiu.

Després de l’exitós Tour de Tardor que ha durat prop d’1 mes, aquest divendres 4 de desembre, finalment arriba als cinemes Barcelona, nit d’hivern. Estrena que coincideix amb l’inici del mes de desembre i amb les festes de Nadal.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version