Autor Futbol sala
10 Novembre 2015 a 11:00

Nerea Vilalta recull el guardó com a millor jugadora de futbol sala de la temporada passada

Ahir a la  4a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Nerea Vilalta guardonada a la 4a Gala del futbol català

Nerea Vilalta guardonada a la 4a Gala del futbol català

La 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català va tenir lloc ahir al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència de personalitzats del món del futbol, l’esport i la política.

Els encarregats d’entregar els diferents guardons van ser el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, respectivament; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president del Jurat de la Gala, Josep Lluís Vilaseca; el president de la Fundació Damm i Secretari del Jurat, Ramon Agenjo; el Director General del Grup Damm, Enric Crous; el Director de Serveis de Comunicació i Patrocini de La Caixa,Alfred Bustillo; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; i el comentarista de TV3, Lluís Carreras.

La gala va ser presentada per Marta Carreras i Bernat Soler i va comptar amb una petita actuació de l’humorista Peyu.

Nerea Vilalta i el president de l'Esportiu Rubí, FS Manel Cintas

Nerea Vilalta i el president de l’Esportiu Rubí, FS Manel Cintas

La rubinenca Nerea Vilalta va ser guardonada com a millor jugadora de futbol sala. Amb ella a la porteria, el club ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria, a Primera Divisió, i va guanyar la Copa Catalunya davant el Gironella. A més a més, Vilalta, amb només 19 anys, és una peça clau en la Selecció Catalana de futbol sala.

Els altres guardonats van ser:

Sergio González – Millor entrenador

Héctor Bellerín – Jugador amb més projecció

Jonathan Soriano – Màxim Golejador català del Futbol Professional

Gerard Piqué – Millor Jugador de futbol

Alexia Putellas – Millor Jugadora de futbol

Antonio Hidalgo – Millor gol de la temporada

Xavier Estrada – Millor Àrbitre

Dani Salgado – Millor jugador de futbol sala

Xavi Passarius – Millor entrenador de futbol sala

Raúl Tamudo – Premi Jurat

 

Switch to mobile version